Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fångst

på sjön en vistelse
till morgonens dyn
i bädden under mina fötter
spetsar jag ett hål
låter vatten finnas till
och gäddans syre
cirkulera




Fri vers av ffredfr
Läst 256 gånger
Publicerad 2010-03-05 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tilltalande och lekbottnat :)
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr