Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med sand i mun


Sandslott





Jag är ingen du kan


räkna med när


sandslott faller


emellan dina


små fingrar




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 638 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-03-05 11:50



Bookmark and Share


  Marvin
OK har läst detta

men vem kan?
2011-06-19

  firefire
bra skrivet men jag gillar verkligen inte det jag läser..med sand i mun..usch..
2010-03-08

  Roula O
gillas skarpt, mkt mkt bra!
2010-03-06

  Suzy med punkterna
Superbt Blaite
2010-03-06

  Svartsilver
och som vanligt skapar du en skarp bild framför ögon och mina tankar bygger vidare på dina rader.
Ganska häftigt att du med några få ord lyckas fånga min tröga hjärna.
2010-03-05

  Emme VIP
I like!!
2010-03-05

  kråkan VIP
gillar mycket:) tack!
2010-03-05

  Jazz-75
Oooh! Det här fallna sandslottet skall sparas...
2010-03-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
tack för rinnande bild
2010-03-05

  m.ricknell
mycket snyggt .
2010-03-05

    sårosa
tycker om
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite