Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Abraham, Isak och Jakobs fotspår



Judarna dolde sin visdom
både för sig själva och världen

nu öppnas dörrarna
på ett oväntat sätt

så att strålglansen
kan upplysa i mörkret

för den som sprungit
i alla riktningar

och inte hittat hem




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-05 15:52



Bookmark and Share


  aol
inressant verkligen,
2010-03-17

  rebecca d
ja, det är den Gud jag tror på!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth