Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tas för givet.

Jag ser landskapen susa förbi utanför fönstret
Vackra ängar & åkrar
Som jag kollar på, utan att riktigt se

Jag tänker på mig själv
Tjejen som växte upp för fort
Funderar utan att riktigt tänka

Jag ser och tänker, utan att riktigt lägga märke till det.




Fri vers av ff-eliciaa
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-05 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ff-eliciaa
ff-eliciaa