Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung om du vill.

Tår
Skrik
Oro
Panik

våren vandrar in
Dåren slår till
Du blir min
Sjung om du vill

Jag ser dig i blod
Hatet pulserar
Du drunknar i en flod
Tonerna halverar

Förvirringen är total
Dansa i ring
I helvettets dal
Döden är omkring

Du har inget val
Maten bränner i magen
Klä av dig ditt skal
Se på hästen i hagen

Ålen är hal
Vandra i cirklar
Skölj mig sval
Han harklar

Kan du slå
Köper fett och socker
Akta för farbror blå
Lyssna till världens klocker

Hur då
Se så de glor
Hejdå
Hälsa din mor




Fri vers av ff-eliciaa
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ff-eliciaa
ff-eliciaa