Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma..

När du gråter
Svider det i mitt hjärta

När du skrattar
Klingar det i mina öron

När du skäller
Skaver det i min mage

Jag lever för att få se dig le
Jag älskar dig
Jag hoppas du vet det.




Fri vers av ff-eliciaa
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 00:19



Bookmark and Share


  Anna*
Fint till mamman! Viktigt att veta hur ord och attityder påverkar barnen.
2010-04-02

    Bodil Sandberg
o så fint till "en mor"!!!skavet är inget roligt vet man men..kanske det behövs ibland -görfint!!
2010-04-01

  Lilla My* VIP
Fint till en mamma!
Mammor veet:)...ja "nästan" alla...
Annars kan dikter som den här väl visas fram!
2010-04-01

  Nina Nightwish VIP
Fint till din mamma:)
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

ff-eliciaa
ff-eliciaa