Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sådär kär igen.

Om jag sagt förut att jag älskat,
så har jag trott fel
Har jag någonsin sagt att någon är det vackraste,
så måste jag sett fel
Om jag kallat någon snäll,
så visste jag inte vad snäll betydde

För du, älskling
Du gav ordet "älska" en ny betydelse för mig
Ditt utseende är så vackert, att ord ej kan beskriva
Och om man skulle kalla dig för snäll, är det en underdrift

För ingen är så bra som du,
Ingen har fått mitt hjärta att slå,
Aldrig någonsin har jag känt mig så hel med någon
Som du får
Dina ögon ser igenom min själ
och granskar mina tankar
jag njuter av ditt klingande skratt
och att höra hur ditt hjärta bankar




Fri vers av ff-eliciaa
Läst 286 gånger
Publicerad 2010-04-11 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ff-eliciaa
ff-eliciaa