Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Walkthrough

 

Dagar fyllda

av falska prestationer.

Lista efter lista.

 

Be om hjälp;

men den som frågar fel

(person)

får sämre betyg.

 

Kör du fast:

läs ett fusk.

 

Bocka av,

kryssa för,

levla upp,

fyll en kvot.

 

Start a new game?

YES

This will erase your previous save.

Are you sure you want to continue?

YES

 

Välkommen

till verkligheten!

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-05 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke