Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'cysta'

det ilar utav naglar i mitt huvud av plåt.
tillåtes sällan komma till nytta, och sällan används de.
undantagsvis i stånd, bringar mig ut ur gruvan.
likafullt ett jämmer, som av stenväggen ett eko.
cysta. cysta. mitt bästa och mitt sista, min eviga cysta.




Fri vers av ffredfr
Läst 191 gånger
Publicerad 2010-03-05 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr