Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kulstötning

jag har liksom du
stött bort min släkt
jag känner inte längre
mina kusiner

att stöta sin kula
eller slunga människan
isåfall små lätta bebisar
vill ej få kramp




Fri vers av ffredfr
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-03-06 00:13



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
vem orkar bara ankrad vid deras verklighet och normer
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr