Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (svettpärlor x2)...

 

kärlekslängtans gråt

rinner på kindknotorna

 

torkas vid knackning

 

värmande kram fyller själ

mjuka fingrar finner fram

 

 

smeker till extas

läppars glöd finner varann

 

hetsar känslors djup

 

ljusfyllda små svettpärlor

månljus på avslappnad kropp

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 01:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar resa från tårar till hett och svett:)
Gillas skarpt!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra