Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du att vi kommer stanna här

Länge nog för att förstå livet

Eller kommer vi att slösa bort
Sopa under det från bordet

Be om ännu en kopp kaffe
Himla med ögonen
Säga, va gott det är att Leva

Eller kommer vi
Att alltid älska varandra

Och det där om livet
Det är så märkvärdigt säger du
Nej säger jag

Vi kommer himla med ögonen
Drunkna i varandras ögon

Vi kommer någon gång kapitulera, rusa rätt in i evigheten

Låt det ske samtidigt
Så ingen smärta blir

Och ingen blir den andres grav






Fri vers av backsippa
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-06 01:51



Bookmark and Share


  Gawain
Jo, den här gillar jag i stupt stigande grad, den är verkligen riktigt bra.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa