Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koversati(oh)n.

trodde aldrig att du skulle komma
du är förvånansvärt uthållig
men jag kan vara väldigt persistent
du är inte den jag trodde att du var
ska vi tala mer om känslor?
nej.
skrapa dina knän emot mitt marmorgolv
och låt mig dra i ditt hår tills dina ögon bara ser tak.
jag behöver verkligen städa.
eller köpa en matta att täcka över med
men varför städa idag
när dammet kysser golvet lik förbannat imorgon igen?
väntar du besök kära?
golvet väntar på dina knän.
vad gör vi hemma?
vad gör vi i varsitt hem?
jag borde vara i ditt hem
på golvet.
jag har möbler minns jag nu.
jag vill ligga på golvet
på rygg
och dricka vin
och röka cigaretter som jag askar av på din matta.




Fri vers av Equinox
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-06 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Equinox