Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.

En Bordón...7-5-7-5-5-7-5




Blick följer fylking (bordón)...

 

Aftonrodnadens solglöd

lyser i nedgång.

Vildgässflykt hörs ovan mig.

Följer fylkings sång.

Detta vårtecken

följes av fler små fåglar,

för här går sträcken!

 

(c) tk.




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt med säkra vårtecken! Och vilken fin bild.
En vacker bordón Thyra!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra