Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I spegeln

 

En sådan där
konstig.
Alltså, jättetrevlig, men…

liksom lik
ett rakpermanentat får,
fast smart:
en tänkande tacka

av guld.

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-06 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke