Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katterna klapprar tänder

 

Uppburrad och frusen;

en sång.

Manad av solen.

Längtar ett bo.

Drill efter drill.


Bakom vårglåmiga fönster
klipper ett öga
ut
varje ton

lika syrastänk
och manifest.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 537 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-07 11:16



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Riktigt intressant detta; inspirerande att läsa!
2010-03-07

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!APPLÅDER!
2010-03-07

    ej medlem längre
"Bakom vårglåmiga fönster
klipper ett öga
ut
varje ton"

Jag kan se honom/henne, viftandes lite småirriterat med svansen, snart börjar munnen "klappra".
Finfin bild.
2010-03-07

    ej medlem längre
VAR är katterna? I miss them, or did I miss them? :)
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke