Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

täck över det med gardiner och te!

trevnadens kval
en pyntad fasad
i tomhetens sal

häng upp
de nya gardinerna

skölj ett mörker
över din bleka hy
ett avkall dolt




Fri vers av ffredfr
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-03-07 11:29



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Det sociala spelet smyckat det absurda
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr