Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto: tk.<br> aftonpsalm är en medeltida strof, en sång...fem tretaktiga jambiska rader och en fyrtaktig med rim aaBccB<br>


Aftonsång

 

Och dagen vandrat sakta

mot månens väg att vakta,

oss alla under natt.

Ett skimmer ljust med glitter

ger ögon glans som sitter,

när blickar höjs mot himlens skatt.

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-07 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men du är då för duktig du Thyra!
Denna lägger jag under min kudde ikväll:)
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra