Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett besök hos doktorn och en frågeenkät

frågeenkät.. frågan! mågan! plågaaan! FAAAN!

1. jag tror mig läsa av, nästan innantill. detta gällande människans kritik. ganska snabbt finner jag däremot att jag har aspergers syndrom och bara läser utantill.

2. kanske är det långtråkigheten som länge låtits trubba sin sula mot min panna, men vem är det som trampar?

3. nog ursinningslöst är lidelsen inget tilltugg.




Fri vers av ffredfr
Läst 302 gånger
Publicerad 2010-03-07 12:15



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Fint formulerat om aspebergers och läsa utantill!!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr