Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningslandet

Som en tant på väg till affären som glömmer något varje gång hon går ut

Så glömmer jag mig själv hela tiden och måste gå tillbaka och hämta mig igen.


Behöver en lista där det tydligt står vad jag ska göra samt en tidplan och vidhängande budget.


Om någon sedan kunde vara så vänlig att leda mig hem vore det toppen!




Fri vers av åkeojag
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-07 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag