Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prettokillen jaget


Autograf





Kan jag få din


autograf


Men va fan jag


har ju inte


gjort nåt


Nej precis du


är en jävla


hjälte





Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 350 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-03-07 21:40



Bookmark and Share


  firefire
snyggt!
2010-03-08

  Jazz-75
Sååå fin!
2010-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Kan bara le
ibland är allt ovanför
2010-03-07

  kråkan VIP
ler stort..mera sånt:)
2010-03-07

  Suzy med punkterna
Här ler jag STORT!
Kan du skicka en till mig kanske, om jag ber snällt....
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite