Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ge mig konstruktiv kritik, bläddra inte bara förbi.


lämna mig självständig

rista in ditt hjärta i min hand
bara så jag vet att jag fortfarande kan älska
dra upp mig ur mörkret
bara så jag vet att jag fortfarande kan le
låt mig falla i din famn
bara så jag vet att allting inte behöver gå åt helvete

lämna mig självständig
bara så jag vet att jag klarar av att stå för mig själv.




Fri vers av filicia
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-07 22:58



Bookmark and Share


  infantsgame
Dom två sista raderna rundar av allting väldigt snyggt. Fast "bara så jag vet att allting inte behöver gå åt helvete" var nog det som fångade min uppmärksamhet mest.

Galet bra (y)
2010-03-19

    L00L0
du skriver sjukt bra, så du vet söt :)
2010-03-13

  Moa Paulsson
andra raden!
2010-03-09

  Moa Paulsson
å, så bra du skriver! misstänker att ett litet "kan" trillat bort, men annars... ja, du är otrolig, helt enkelt.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia