Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi syns i himmelen igen


Det var en gång en spermie.

Jag har inte tid
viktiga saker på gång förstår du
ojojoj vilka människor som kommit in i mitt liv
politiker, egna företagare, bankirer och underhuggare
det här är en klassresa som heter duga
apropå det hur ska jag hinna in på 1000-milaservicen
om nån visste vad man får slita för att få det att funka
hur skulle världen se ut om såna som jag uteblev en dag
måste ju säga att retorikutbildningen gett resultat
nu är det ingen som kan sätta sej på en
en sån skulle du gå du med istället för att stå här och törsta
förresten har jag en kompis som är livscoach
kanske jag kan fixa ett bra pris åt dej
vänner emellan
jag kan ju låna din stuga som tack i midsommar
nä nu måste jag rusa
tipset ska vara inne om 14 minuter
förstår mej inte på folk som inte har några intressen
jag har fullt upp hela tiden


sade den ena spermien till den andra

som svarade
ingen fara vi syns i himmelen





Övriga genrer av Water VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-10 19:08



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Haha! Den titeln lockade nyfikenheten...och den överskred till och med förväntningarna! Vilket liv!
2011-04-05

  sulimaa
Hhaha jaa du en helt underbar liten text!
2010-03-20

    ej medlem längre
Det här med att bara vara ... var nog ingenting för dem.

Men ...

Det var ju ingen fara de skulle ses himlen!

Applåd!

/Ann
2010-03-10

    leelee
Hi hi, kul!
2010-03-10

  stenen/ Yv Ericsson
jösses. körigt för dom där. haha. kul slut. tur man inte är spermie:)
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP