Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beslutsvånda ännu värre när andra tar makten....


Ambivalens

Ambivalens

Alla beslut allt jag bestämt

glider tillbaka

till någon annans lag

eller vilja

till slut ett svar

ingen egentligen bestämt.




Övriga genrer av Karin Rosberg
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-11-03 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg