Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se och uppleva kan göra mycket i ens sinne........


Intryck

 

Nyfikna ögon letar sig till mina

det stänker till av blå iris

runt omkring flanerar folk i steg

som tonar bort

endast röster, viskande från fönster på glänt

där anas slöjor av rök som söker sig till mina näsborrar

jag ser bara de blå ögonen framför mig.......

märker inte att jag famlar i intet.....

ändå tänker jag: hur kan vi känna oss ensamma

när tillvaron sjuder av intryck

hela tiden......

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-17 20:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt framfört!
2014-09-18

  Peter Olausson VIP
det är väl till och med då som känslan av ensamhet kan vara som starkast, mitt i vimlet där "alla andra" ser ut att leva helt och fullt?
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg