Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att separerar har sitt pris......men ett löfte om frihet inom sig.....är gott nog!


Förflutnas bojor


Det går att lossa!

jag visste det redan då

när bindningarna ströp åt

kände jag mina egna hjärtslag
lugnt ticka där inne
utan att störas av det yttre skeendet

alltid sittande med en bok
som ett löfte om frid.....

så var det att bindas av sina egna
demoner

att präglingens pris slår högt i
tak av moders band...

det finns spår att gå efter
det finns skäl att lämna

varsamma händer är mina egna
medan dina drog till

så öppnades mina mot världen.




Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 762 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-19 19:59



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Mycket vackert om frihet och kärlek
2012-07-20

  Fredrik P. VIP
den bundna okärleken
kan lösas upp i friheten
att kunna leva och välja
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg