Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som själen kan skifta under dygnets timmar........en reflektion att beakta.....


Tankar i natten.....

Natten är
alldeles min egen

inga beroende är mig
så långt borta

som denna natt

då lugnet inom mig
ger avtryck

på en grund
som bär

stilla kan jag känna

det levande bevis...

att dagen som kommer

ter sig helt annorlunda
av andra skäl

då intrycken bryter in
med starkare ljus

än vad jag kan tåla
från min nattliga lugna
rytm där helheten tagit
fäste

och jag njuter som aldrig
förr!






Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 643 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-07 04:44



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du framkallar en behaglig och varm känsla med dina ord. Eftertänksamma reflektioner ...
2012-07-07

  Michaela Dutius
Stilla och eftertänksamt förmedlar du en viktig sanning
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg