Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förväntan

det var knapert, sades det
ett tunnland tömt,

beskedet mätte berg
men dalar i besvikelse




Fri vers av ffredfr
Läst 269 gånger
Publicerad 2010-03-08 17:48



Bookmark and Share


  aol
gillas bra skriftat
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr