Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På död och liv




Binder liv för mina ögon
färgade tyger av tull

snurrar i din hand
öster, norr och söder

Skriket stiger mot skyn
låt det inte tystna nu

inte än, inte än






Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-09 01:52



Bookmark and Share


  rebecca d
sååååå vackert!

Nej, låt det inte tystna nu!!!
du går mot nya höjder!
2010-03-09

    ej medlem längre
jag är inne på Pers linje, tycker om och känner ordens styrka så jag tappar nästan andan.
2010-03-09

  Per Rydberg
Jag tycker mycket om den här, inte särskilt konstruktivt, men textens styrka känns långt in!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth