Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komplex

ett par skrattretande ord
seglar i sin fulla fart
långsamt ut ur minnet




Fri vers av ffredfr
Läst 279 gånger
Publicerad 2010-03-09 13:10



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Ordet jag direkt tänker på för min del är : Kungabröllop
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr