Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den förföljer mig

ett stadens läte
faller mig tätt inpå,
skogen fångar upp
luften från ett miljontal
människor som vistas där,
är det dessa läten
som viner ur träden?




Fri vers av ffredfr
Läst 291 gånger
Publicerad 2010-03-09 13:32



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Du är välkommen hem till mig i skogen, här finns tystnaden. Väl skrivet.
2010-03-11

  grodsaker
jag tänkte en mycket snarlik tanke.
2010-03-09

  kråkan VIP
gillar..strävan efter tystnad som inte längre finns..
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr