Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrstacken brinner.. känner ni inte lukten?

Du har för många armar när du sliter ner mig mot din botten
Från strandens vita ankel mot havets krusade kant
Träd i gudars jord hjälp mig

Staden luktar pappersmassa-fabrik
Ni får ta och plantera fler träd
Ni har ju inga pengar kvar

Jag stretar emot, vill egentligen bara ge med mig
Hettan från helvettet håller mig ifrån eran död

Mitt huvud rasar
Min tro sviktar
Min hunger
Mitt mål






Fri vers av Aldrig
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-09 16:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Elda under din vrede! Applåd!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Aldrig
Aldrig