Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.huffingtonpost.com/andrew-weil-md/can-cannabis-treat-cancer_b_701005.html


THE HUFFINGTON POST

publicerade nyligen an informativ artikel av doktor Andrew Weil, med titeln: Cannabis Rx: Cutting Through the Misinformation, där han bl a framhåller att cannabis kan komma att spela en framträdande roll inom bekämpning och förebyggande cancervård. Artikeln avslutas med orden: ”Efter mer än 70 års desinformation gällande detta botaniska läkemedel, gläder det mig verkligen att vi slutligen lyckats skaffa oss en mogen förståelse av dess enorma terapeutiska potential.”




Fri vers av Aldrig
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-22 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aldrig
Aldrig