Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämmor så nära

Sjung upp nu
Med torra stupars skorrande
Möts där i sista versen
Bas och alt


Jag ville bara lägga mig i din stämma
För att få vara så nära man kan

Varann




Fri vers av Aldrig
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-14 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aldrig
Aldrig