Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ministeriet för bortkomna hjärnor

Men inte för att hjärnan på något sätt inte längre tillhör samma kropp, utan mer för att den tappat 75% av kontakten med den och för att dessa procent nu fylls av nya kopplingar påverkade av både strålning och kemikalier inhämtade från mobiltelefon, cigarettrök, mat och LED lampor.

Upplevelsen är mer psykadelisk än någon tidigare någonsin upplevt. varje signal skickad från en sändare till en mottagare snappas upp och upplevs till dess fulla innebörd under en mycket kort tid men stannar kvar och lagras i hjärnan och fortsätter att finnas tillgänglig som ett vetande undertiden nya signaler utforskas och information samlas in..

expansionen av medvetandet går därför mycket snabbt och ger en ständig känsla av ahaupplevelse som ständigt ökar i intensitet. att röra sig i den fysiska världen och utföra de enklaste sysslor har blivit mycket svårt.

Min kropp kan idag komunicera med alla celler som finns inte bara i närheten utav mig utan även de på lång distans och utanför vår jord. Någon existens av andra "dimensioner" finns inte, inget liv efter detta och framför allt ingen gud så som någon varelse uppfattat honom eller henne eller det.

längst ut i rymden finns bara en stoppsmäll




Fri vers av Aldrig
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-13 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aldrig
Aldrig