.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Blå mullrande anslag

 

 

 

En stålsträngad gitarr

skärande accord i natten

som blixtarna klyver lugnet

skrämmer jag grannes katt

från att få ro

till att skita i min rabatt




Fri vers av Popcorntankar
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-09 19:01



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
haha. min granne spelar elektriska trummor på natten, och tror det inte hörs..
kan du skicka över katten!
2010-03-11

    ej medlem längre
ha ha, så dj-la bra, tack för tipset
2010-03-11

  Diffusiaria
härligt!
2010-03-11

  JohannaCarlsson
Den här fick mig att dra på läpparna.
Bra skrivet.
2010-03-11

  sulimaa
Hhaahah super bra!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar