Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankekrig och doft som gör en glad

Magpirr fast ändå inte.
Inte kär, men tycka om.
Trivas extremt bra
Gilla läget.
Ligga i sängen och prata.
Sitta på bussen hem och känna att man luktar som dig.

Då...
Får man nästan lite pirr i magen.
Och man är glad resten av kvällen!




Fri vers av Tresh
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-09 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tresh
Tresh