Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopplös verklighet

Jag vill verkligen vara den som tänder stjärnorna i dina ögon, som får ditt hjärta att fladdra till vid minsta beröring, som du helst av allt vill se.

Jag vill verkligen att min längtan ska vara din längtan, att mina drömmar ska vara dina drömmar, att min åtrå ska vara din åtrå.

Jag vill verkligen att det är du som ligger sömnlös och undrar vem jag tänker på, att det är du som planerar dina dagar så att vi ska ses så ofta som möjligt, att det är du och inte jag som är så hopplöst förälskad...  




Fri vers av Yheela
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-10 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela