Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utav smärtan såg en tår i mina händer då ni gick iväg

Hon tittade inatt på hjärtat som jag burit länge
blodigt,

nedslitet
utsmetat i smutsen,

mina känslor leker med förståndets vara
timmar räknar då vi älskar,

utav smärtan såg en tår i mina händer då ni gick iväg

natten stal en kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-10 19:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ont!
2010-03-10

  arja savela
Vackert skrivet!
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth