Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poet är jag från och med nu

förlorade allt

ensamhetens tystnad kvar

och poesins makt






Fri vers av Tteresia
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-10 19:46



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
poet blev du
när det oerhörda
blev hörbart
genom dig
2011-02-01

  Stefan Höglund
Poesins makt är att ta kontrol över Kärleken.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia