Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


en epok är slut/vemod

stjärnkikarnätter
minnen från gamla tider
oskuldsfullheten




Bunden vers (Haiku) av Tteresia
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-04 01:47



Bookmark and Share


  Lsk
sanslöst vacker!
2009-09-19

    Lars Gullberg
Stjärnkikarnätter...vilket vackert ord
och haikun är svindlande
snyggt

Hälsn. Lars G
2009-08-04

  Dyrbye
så kort, så enkelt, så beskrivande och gripande..
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia