Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den nakna linsen

jag vädjar
till
dig

 

skriv mina hjärtans ord

 

jag vattnar markerna med
mina tårar

 

se orden springa
ur jordar


under hela natten var dessa ord hos mig
min upplevelse är de skrivna ordens saga
är alltid skrivna är verklighet
universums verklighet

de är ur ett hjärta
vilket är hjärtan
mångfaldigade

dessa hjärtans vingar upphör
aldrig

de rörs till strandkänning
är alltid i mitten

i ursprung
ur sprung

de springer med nätta fötter
med fjärilsvingar in i liv

de väver solhöljen runt varje
enskilt hjärta

de lyfter
den trötta blicken

in i händer


lyfter blicken

varsamt

viskar

våga se

se
det uppenbara

det bara
den nakna linsens ljus
jag vädjar
till
dig

 

skriv
mina hjärtans ord

 

jag vattnar markerna
med

mina tårar

 

se orden springa

ur jordar

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-10 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser