Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lat det får man vara ibland


EN LAT DAG

Lat det kände jag mig och det var jag idag
bilen det blev mitt fortskaffningsmedel till
hundarna denna dag

Det har gått en hel vecka, utan att jag behövt
använda bilen, plusgrader, snön den smälte, så
jag tog bilen, under tiden den inte stod på sin
parkeringsplats

Så jag tänkte nu tinar det där, så slipper jag
måtta och försöka få bilen på plats, så den
inte halkar ur dom djupa spår, som det blivit
under vintern

Min parkeringsplats är inte skrapad och röjd
från snö, som flera av dom andra är, det beror
på att jag inte använder bilen varje dag, som
dom flesta andra gör

Solen värmde det var varmt och skönt, hundarna
så glada när jag kom,hoppade och skuttade, båda
ville hälsa först, men gammal är äldst, så valpen
fick allt vänta på sin tur

Så släppte jag ut dom, tog ut en stol, satte mig
där det var lä,, såg på hundarna, när dom lekte
i snön

Det var så underbart och vilsamt, mina dystra
tankar, min sorgsenhet, den försvinner i dessa
underbara hundars sällskap



anits 10 mars 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-10 23:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilka underbara vänner du har - och så glada de skulle bli om de kunde läsa.
2010-03-12

  Eaglemountains VIP
Du har så rätt, ibland är det skönt att bara ta hand om sig själv, och vila från oro och smärta - och Du har ju sällskap som tröstar.

Fint skrivet! APPLÅD!
2010-03-11

  aol
se där hur en natt kan läka, mår själv dålit var på begravnig i går
änkan, såg bara till sina favoriter
som smörar mot henne,
så obehagligt att bli utanför,
me vi klarar oss ändå,
2010-03-11

  Eva Helene VIP
Låter som en läkande dag för kropp och själ, gott att höra!
2010-03-11

  Bibbi VIP
Underbart.Njuter med Dig.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP