Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller inte


Betydelse





Om hat bytte betydelse


med kärlek och


tvärtom så skulle


jag lätt kunna


säga pappa fan


jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 363 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-03-11 12:45



Bookmark and Share


  m.ricknell
klockren.
2010-03-18

  Sanningsägaren VIP
det är bara du som kan knytnäva
på detta sätt!
snyggt
2010-03-16

  Suzy med punkterna
sååå snyggt
2010-03-11

  Svartsilver
Ibland undrar jag vem diktjagets pappa är/var. Han låter som en far från helvetet.
2010-03-11

  sulimaa
Åhh herregud.. hur bra e inte du!!
2010-03-11

  Matilda Linnéa Tinér
jävla bra!
2010-03-11

  Junitvillingen
Du får med få ord till de mest tänkvärda texter, denna är bara en av dem alla - och den berör SÅ...dessutom *igenkänningsfaktor* även om jag aldrig hatat, men...
2010-03-11

  Emme VIP
Stark...
2010-03-11

  kråkan VIP
grym..hat är jobbigt..nästan värre än d andra..men bara nästan..
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite