Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It has been a long, long winter - this year...


Och vi har frusit i våra själar.
Stigarna är oframkomliga.
Kärleken har kallnat.
Men hoppet hägrar i fjärran.
Jag har (kanske) sett en lärka!

Visst ÄR det underbart!
(även om det bara är inbillning?)




Fri vers av Stardust VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 18:08



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
:DDD haha och jag bad en vän som bor i ett annat land att ta en bild av solen för mig - det var länge sen . .. :) tack för läsningen, bra berättarteknik :)
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP