Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsmat


kolsyrade dialoger lugnar

först

efteråt

tar frätandet vid

för det gör ont

att ha ljuset tänt

i ett

när kalla hornhinnor dricker





Fri vers av am
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-11 22:44



Bookmark and Share


  Peter Matsa
mycket speciell känsla får jag av denna text.

törst, flyktighet, ångest och monotoni är de ord som ligger närmast. mycket bra målat.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

am
am