Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jätte bra saker




skräckhålor

mörka djupa bås

jag känner inte igen

människan är

min massa

jag är krampen

som suger suger

suger in

du

allting rör vid mig - jag ringer dig

jag är

mitt besök

med fimpen instucken

mellan hjärnhalvorna

är jag redo.

jag ringer dig

i hörnet

av mitt rödsvullna sovrum.


jag ringer




ringer





ringer







ringer


och leker


och ringer


och leker att jag inte ringer




Fri vers av am
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-10 20:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det var mycket ringer i texten, jag avskyr verkligen telefoner, särskilt då de ringer. Men här gick det hyggligt ändå att läsa, det gick dock inte att sjunga.
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

am
am