Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

migrän

kanske om jag
svälter ut dig
ur min kropp
är du
en icke längre
smärtsam

här

är du trädet
skäms över sina fåglar
du är inte mer än

sömn sök mig
där
så ful jag blev i dig

nu
är jag
det som
aldrig gjordes
kanske
svävar jag




Fri vers av am
Läst 441 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-23 12:43



Bookmark and Share


    Psalm
Jag hoppas metoden funkar. Bra text. Svävande och äcklande på samma gång. / ha d :)
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

am
am