Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten har skrivit ut. recepten liknar inte dig.



granska
det antändningsbara
i varje värld

brinner ljudlöst in
i en fortsättning.

jag sluts in i dina ögon
blir en del av din värk

ett uthärdande ljus

drar till sig
objudna gäster





Fri vers av am
Läst 481 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-03 22:05



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Som vanligt gillar jag. Den här känns väl genomarbetad. Innehåller så mycket och den blir spännande att läsa. Snyggt.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

am
am