Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en underbar hjälte.


Brev från hjärtat

tack för att du finns
för att du bara är
och andas
du kommer nog aldrig att förstå
hur mycket du betyder
hur underbar du är
ditt hjärta måste vara oerhört stort
sprider kärlek och värme
över land och hav
tack för det




Fri vers av Mårten
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-11 22:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker hyllning! :)
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mårten
Mårten

Mina favoriter
Hör någon ?